Over ons

Kral Cleaning & Onderhoud Service is een jong, dynamisch en ondernemend glazenwassers/schoon­maak­bedrijf gevestigd in Noord-Holland. Met al meer dan 10 jaar ervaring specialiseren wij ons in glasbewassing, gevelreiniging, kantoorschoonmaak en onderhoud werkzaamheden.

De werkzaamheden worden persoonlijk door de bedrijfseigenaar uitgevoerd met behulp van zijn vaste team medewerkers.

Doordat er al meer dan 10 jaar ervaring in het bedrijf aanwezig is, weten wij precies wat de klant als eind resultaat verwacht. Wij streven ernaar om onze klanten van de best mogelijke service en kwaliteit te voorzien. Bij Kral Cleaning & Onderhoud Service staat de klant op nummer 1.

Wij bieden diversen diensten aan in de categorie van onderhoud en schoonmaakdiensten. In vrijwel ieder pand zit beglazing, die u natuurlijk schoon wilt houden. Schone beglazing is tenslotte een visitekaartje naar buiten toe. Bovendien krijgt u met schone ramen ook meer licht binnen. Het schoonhouden van uw ramen zorgt niet alleen voor een schone en frisse uitstraling, maar ook voor het behoud van uw kozijnen. Ons team staat klaar om dit met precisie voor u uit te voeren.

Wij werken met aantrekkelijke tarieven door heel Nederland. Vanuit ons team wordt er gewerkt met korte lijnen, waardoor de klant weet waar hij aan toe is en daardoor hebben wij al veel nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Bent u tevreden? Zeg het anderen. Heeft u klachten? Zeg het ons.